Jachthaven Sneekerhof, uniek om aan te leggen

Nederlands Deutsch
Pagina delen

Woonboten verhuur

Informatie De Waterwoning

Een vakantie in woonboot "de Waterwoning" is puur genieten. U beschikt over een comfortabele en luxe 6 persoonswoning die van alle gemakken is voorzien. De woonboot ligt in de natuurrijke omgeving aan het Sneekermeer, zodat u alle rust en privacy heeft.

Onze woonboot is riant ingericht. U heeft de beschikking over een lichte woonkamer, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een moderne keuken voorzien van magnetron, oven en afwasmachine. Tevens is er draadloos internet en een dvd speler met diverse films aanwezig. De woonboot heeft een ruime veranda met een prachtig uitzicht over het water en de Friese landerijen.

Tevens kunt u gebruik maken van een motorbootje, die kunnen we voor u achter de woonark leggen. Voor de kinderen staan er skelters op het terrein en is er een speeltuin aanwezig. Een leuke ontmoetingsplek is het restaurant op de haven, waar u kunt lunchen en dineren.

Huisdieren
In overleg is het mogelijk om een huisdier mee te nemen in de Waterwoning. Wij brengen hiervoor extra kosten in rekening. 

Website en design door AddNoise internet & design