Unieke ligging midden in de natuur

Unieke ligging midden in de natuur

Iwan: Vanaf het begin heb ik gelijk de mogelijkheden gezien van Jachthaven Sneekerhof. De haven is door zijn unieke ligging midden in de natuur en de ruimte op en rond de haven een heerlijke locatie om te recreëren. En dat is wat wij altijd voor ogen hebben. We willen meer bieden dan alleen een ligplaats. Natuurlijk moet de basis goed zijn. En daarom hebben wij de eerste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe steigers, stroomvoorziening en sanitair gebouw. Maar door de jaren heen is ook veel aandacht geweest voor het beter benutten van het jachthaven terrein.

Wat we veel horen is dan ook dat mensen het gezellig vinden op de jachthaven. Kinderen zijn lekker aan het spelen in de pannakooi of op de trampoline. Terwijl volwassen lekker bij elkaar zitten op één van de vele picknicktafels. We krijgen wel een te horen dat het “te” leuk is op de jachthaven. En dat mensen daardoor weinig uitvaren en vooral lekker hier genieten.

Informeel contact

Informeel contact

Mirjam: Het contact met de ligplaatshouders is heel informeel. Ons werkt bestaat voor een groot deel dan ook uit een praatje maken met onze vaste ligplaatshouders. En onze kinderen leven ook altijd weer toe naar het weekend en de vakanties als er veel kinderen op de haven zijn om mee te spelen.

In de winterperiode nemen wij rustig te tijd om weer nieuwe leuke dingen te ontwikkelen om onze vaste mensen te kunnen verrassen in het voorjaar.

Wilt u ook de unieke ligging van Jachthaven Sneekerhof ervaren?

Neem dan contact op met Iwan en Mirjam de Jong. Wij zijn altijd bereidt u een rondleiding te geven.

Neem contact met ons op