Woonboot de Marantha

Woonboot de Marantha (4 persoons) is pas nieuw in de verhuur. De inrichting is landelijk en door de vele ramen en openslaande deuren heeft u een prachtig uitzicht over het Sneekermeer en de jachthaven.

De woonboot heeft een moderne keuken met combi magnetron, electrische kookplaat en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en toilet.  De woonboot heeft 2 ruime slaapkamers.  Slaapkamer 1 heeft twee éénspersoons bedden en slaapkamer 2 een tweepersoons boxspring en een grote vaste kledingkast. We leggen een motorbootje bij de woonark voor u neer, waar u gratis gebruik van kunt maken om de Friese wateren te ontdekken.

Naast de woonboot kunt u genieten van de veranda met loungebanken, waar u 's ochtend met mooi weer kunt ontbijten of 's avonds de barbecue kunt aansteken.

Gratis motorbootje!!

Huurt u de woonboot dan heeft u de gehele periode gratis de beschikking over een open motorbootje. Met dit bootje met buitenboord motor kunt u rustig de nabije omgeving op het water ontdekken.

Wilt u echter grotere vaartochten maken dan adviseren wij om een sloep te huren voor één of meerdere dagen. Dit kunnen wij uiteraard voor u regelen.

Huisdieren
In de Marantha zijn geen huisdieren toegestaan. In woonboot de Waterwoning is het, na overleg, wel toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Klik hier voor de tarieven of neem contact met ons op als u vragen hebt of wilt reserveren.

Reserveren

Wilt u overnachten in een woonboot aan het Sneekermeer?

Neem contact met ons op