Woonboot de Waterwoning

Woonboot de Waterwoning is van alle gemakken voorzien.

U heeft de beschikking over een woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een moderne keuken voorzien van magnetron, oven en afwasmachine.

Tevens is er draadloos internet, een goed gevulde boekenkast en een dvd speler met diverse films aanwezig. De woonboot heeft een prachtig terras met uitzicht over het Sneekermeer. Op het terras vindt u een BBQ.

Op het jachthaven terrein is een grote speeltuin aanwezig, waar kinderen veilig kunnen spelen. Er is een trampoline, pannakooi en er staan motors en tracktors voor de kleintjes.

Reserveren

Gratis motorbootje!!
Huurt u de woonboot dan heeft u de gehele periode gratis de beschikking over een open motorbootje. Met dit bootje met buitenboord motor kunt u rustig de nabije omgeving op het water ontdekken.

Wilt u echter grotere vaartochten maken dan adviseren wij om een sloep te huren voor één of meerdere dagen. Dit kunnen wij uiteraard voor u regelen.

Huisdieren
In overleg is het mogelijk om een huisdier mee te nemen in de Waterwoning. Wij brengen hiervoor extra kosten in rekening.

Klik hier voor de tarieven of neem contact met ons op als u vragen hebt of wilt reserveren.

Reserveren

Wilt u overnachten in een woonboot aan het Sneekermeer?

Neem contact met ons op