Omgeving van Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof is centraal gelegen in Friesland aan het Sneekermeer.

Door deze centrale ligging bent u dichtbij allerlei watersportgebieden en pittoreske dorpen en stadjes, waar van alles te doen is. Zo zijn het nabijgelegen Kameleondorp Terherne en het gezellige Grou zeker een bezoek waard. En ook het historische stadscentrum van Sneek heeft u van alles te bieden. U kunt er winkelen, een mooie rondvaart maken, uit eten en musea bezoeken.

Maar wat Jachthaven Sneekerhof vooral uniek maakt is de ligging midden in de natuur. Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen gebruik maken van een groot netwerk aan routes die langs Sneekerhof gaan zoals het Groot Friesland pad en een rondje Sneekermeer.

Kortom, wij bieden u een paradijs aan het water!

Contact opnemen

Veerpont naar Kameleondorp Terherne

Eén van de leukste dorpen van Friesland voor kinderen is het Kameleondorp Terherne. Vanaf Jachthaven Sneekerhof vaart tussen 1 april en 16 oktober een veerpont naar het Kameleondorp.

Hier kunnen kinderen zich o.a. uitleven op het Avonturen Eiland of een tocht maken in een praam over de Terhernster Poelen.  Midden in het Terherne staat een boerderij waar binnen het dorp Lenten, van Hielke en Sietse, is nagebouwd.

In het overdekte boerenerf is van alles te doen, hier staan de leukste Oudhollandse spelletjes klaar, draait er een uniek Kameleonfilmpje en is er een speelplek voor de jongsten.

Meer over de veerpont

Wilt u ook een prachtige ligplaats aan het Sneekermeer?

Neem contact met ons op