2500 wandelaars genieten van de soep, live muziek en koffie met gebak bij Jachthaven Sneekerhof

27 juni 2022

Afgelopen zaterdag 25 juni was de Mar-athon rond het Sneekermeer. Dit is een wandeltocht rond het Sneekermeer van 42 en 21 kilometer.

Jachthaven Sneekerhof was net als andere jaren een verzorgingspost voor de wandelaars. De wandelaars liepen over het terrein van Sneekerhof naar het grote speelveld. Daar stonden kraampjes met koffie, gebak, frisdrank en huisgemaakte soep. Ook moesten alle wandelaars hier hun stempel halen voor het vervolg van de tocht. 


Met een goed gevoel kijken wij terug op deze mooie dag. Het weer liet ons niet in de steek en we hebben de wandelaars kunnen verwennen met een lekkere soep en een mooi stukje appelgebak. De band Different Faces zorgde voor een uitstekende sfeer zodat iedereen weer met goede moed verder kon met de wandeltocht.  

 

Terug naar overzicht