Mar-athon rond het Sneekermeer

22 juni 2022

Komende zaterdag 25 juni vindt eindelijk weer de Mar-athon rond het Sneekermeer plaats. Dit wandel en hardloopevenement gaat langs Jachthaven Sneekerhof.

Jachthaven Sneekerhof is overdag verzorgingspost voor de wandelaars. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur ontvangen wij ongeveer 3000 wandelaars op het grote grasveld van de jachthaven. Op dit grasveld staan tentjes met koffie, gebak en soep klaar voor wandelaars en supporters. Tevens is er live muziek, die gaat zorgen voor een gezellige sfeer. 

Omdat deze dag veel organisatie en mankracht vraagt is het restaurant van Sneekerhof op die dag gesloten. Natuurlijk kunt u op het evenemententerrein tussen 12 uur en 16 uur terecht voor koffie met gebak of iets anders lekkers.

Ook dient u rekening te houden met verkeersmaatregelen. De weg naar Sneekerhof zal tussen 11.00 uur en 16.00 uur gesloten zijn voor verkeer i.v.m. de wandeltocht. In de avond komen de hardlopers voorbij. Daardoor is de weg ook weer tussen 19.00 uur en 22.00 uur afgesloten.  

Terug naar overzicht