Jachthaven Sneekerhof, uniek om aan te leggen

Nederlands Deutsch
Pagina delen

Jachthaven

Jachthaven in natuurlijke omgeving

Jachthaven Sneekerhof beschikt over ruime aanlegplaatsen, die u een mooi uitzicht bieden over het water en de Friese landerijen.

De jachthaven is voorzien van alle gemakken, zodat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf. Zo heeft u een aansluiting voor elektra en water en kunt u gebruik maken van de keurig verzorgde sanitaire voorzieningen.  Maar ook voor praktische zaken als draadloos internet, het tanken van diesel, het aanschaffen van gasflessen of het gebruik maken van de vuilwatertank kunt u bij de jachthaven terecht.

Restaurant met terras aan het water

Heeft u zin in een kopje koffie? Of na een dagje varen of fietsen geen zin om te koken? In ons restaurant kunt u lunchen of dineren met een mooi uitzicht over het water. En als u niet alleen het water wilt zien, maar het ook wilt horen kabbelen, neem dan plaats op het ruime en gezellige terras.

Speelruimte voor de kinderen

Bij Jachthaven Sneekerhof is iedereen welkom. Het terrein is voorzien van een speelweide en zodanig ingericht dat kinderen er veilig kunnen spelen. Voor de kinderen is er een grote speeltuin met klimtoestellen, trampoline, zandbak, motors, tracktors en een voetbalveld.

Uw hond mag aangelijnd het terrein op. Bezoekers kunnen hun auto stallen op de parkeerplaatsen bij de ingang van het terrein, die ook ruimte biedt voor trailers. Kortom alles is aanwezig voor dé watersporter. Wij nodigen u daarom graag uit voor een rondleiding op jachthaven Sneekerhof. Klik hier voor onze contactgegevens

U bent hier:
Website en design door AddNoise internet & design